Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)0.8g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g1.4g4.8kcal0g0.1g0.5g0g
Mansikka 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g35kcal0.6g4.2g1.6g0g
Valittu annoskoko10g18kcal0.3g2.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.2g1.1g0.4g0g
Arvot/100g100g172kcal2.9g20.4g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705