Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g3.5g4.9kcal0.6g0.1g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1.8g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1.5g5.4kcal0.2g1g0g0.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g35kcal2.2g2.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g18kcal1.1g1.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g170kcal10.7g12.6g8.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116