Lasange koti

Jauhelihakastike
1. Ruskista jauheliha yksikseen, lisää jauhelihamauste, purkki tomaattimurskaa ja 1 dl vettä, jolla olet putsannut tomaattimurska purkin.

Käytä puolet ilmoitetusta suolamäärästä maustamiseen eli vain 5g.

Juustokastike
2. Rypsiöljyyn sekoitetaan jauhot ja voimakkaasti sekoittaen maito, jotta ei tule kokkareita.

Sekoita joukkoon suurin osa juustoraaste ja mausta lopulla suolalla ja aromisuolalla.

Huom! Jätä juustoraastetta, että voit laittaa sitä vielä lasangen päälle.

Rakentaminen
3. Laita jauhelihakasteketta alimmaiseksi, levy kerros, juustokasteketta ja levy kerros.

Toista kertaalleen ja levitä juustokastikeen päälle vielä viimeiseksi loput juustoraasteesta.

4. Anna olla uunissa noin 30 min 225 asteessa.

Tarkkaile, ettei pinta ala tummua liikaa.

Voit peittää leivinpaperilla, jos tummuu.

Anna vetäytyä peitettynä noin 10-15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Rasvaton maito HYLA pastöroitu (Valio)2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha (sika-nauta) 17%2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Lasagne Pasta All´Uovo (Ital d´oro)0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal1.8g1.6g1.4g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.9g0.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g137kcal8.8g7.8g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78655