Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g3kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko10g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g13kcal0g1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816