Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1.4g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.5g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal1.2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.6g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g63kcal5.8g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929