Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha nauta 5%2.7g3.5kcal0.6g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g17kcal1.6g0.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g82kcal7.7g3.8g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886