Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal1g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.8g2.9g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316493