Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Tattarijauho, Myllynparas0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.3g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kaurajauho 0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 0.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g35kcal1.4g2.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal0.7g1.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g167kcal6.7g10.6g11.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712