Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g2g6.5kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g2.7g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g28kcal2g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko10g14kcal1g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g133kcal9.6g13.5g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754