Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1g2.7kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g16kcal0.8g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g1.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121454