Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g5.1g12kcal1g0g0.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g2.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)1.3g4.8kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g42kcal3g2.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko11g21kcal1.5g1.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.8g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g201kcal14.3g13.3g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519