Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Juusto, keskiarvo 1.9g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 1.4g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g46kcal2.8g2.6g2.8g0g
Valittu annoskoko10g23kcal1.4g1.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.7g0.7g0.7g0g
Arvot/100g100g220kcal13.5g12.5g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453