Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Mustikka metsä- 3.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Kaurahiutale 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g43kcal1g5.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g22kcal0.5g2.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.3g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g209kcal4.9g25.2g8.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271