Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g5.9g21kcal0.8g4g0.2g0.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, mozzarella 1.2g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g59kcal2.4g9g1.2g1.4g
Valittu annoskoko10g29kcal1.2g4.5g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Arvot/100g100g282kcal11.5g43.3g5.8g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977