Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Punajuuri 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.9g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Cashewpähkinä 0.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g38kcal2.6g0.6g2.8g0g
Valittu annoskoko11g19kcal1.3g0.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.4g2.9g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853