Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaali, valkokaali1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Possun Ulkofile, 100g1.4g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal0.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.3g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g70kcal2.9g4.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246