Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Herne 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g9kcal0g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0g4.7g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644