Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2.9g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g2.2g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g40kcal2g4.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g20kcal1g2.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.2g5.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944