Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen3.1g1kcal0g0.2g0g0g
Luumu kivetön, kuivattu 1.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokosokeri1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Piimä AB Acidophilus Valio1g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g56kcal1g7g2.2g0.4g
Valittu annoskoko10g28kcal0.5g3.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.3g1.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g273kcal4.9g34g10.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082