Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3.9g5.1kcal0.8g0g0.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)3.9g2.7kcal0.5g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g23kcal2.6g1g1g0g
Valittu annoskoko11g11kcal1.3g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g109kcal12.4g4.8g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958