Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g2.1g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,32.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Mango (tuore)2.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g33kcal0.6g1.8g2.4g0g
Valittu annoskoko11g17kcal0.3g0.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g157kcal2.8g8.5g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758