Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g85kcal1.2g10.8g4g0.6g
Valittu annoskoko10g43kcal0.6g5.4g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.3g2.7g1g0.2g
Arvot/100g100g409kcal5.8g51.9g19.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224