Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Lohipakaste PIRKKA5.5g10kcal1.1g0g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g32kcal2.2g1g2g0g
Valittu annoskoko11g16kcal1.1g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g153kcal10.4g4.7g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124