Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK4.5g7.2kcal0.9g0g4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g51kcal2.4g0.6g11.6g0g
Valittu annoskoko11g25kcal1.2g0.3g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.6g0.2g2.9g0g
Arvot/100g100g240kcal11.3g2.8g54.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632