Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.8g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Auringonkukkaöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g18kcal0.4g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.2g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g86kcal1.9g4.8g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381