Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2g2.5kcal0.2g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g3.3g7.4kcal0.3g1.4g0.1g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Mozzarella, Euroshopper1.4g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g38kcal1.4g3g2.2g0.8g
Valittu annoskoko11g19kcal0.7g1.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g180kcal6.6g14.2g10.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983