Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.7g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)0.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g29kcal2.6g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko11g14kcal1.3g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g137kcal12.4g3.8g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905