Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)4.2g4.6kcal1g0g0.1g0g
Paprika keskiarvo 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herne 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pesto, punainen Eldorado1g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g2.6g8.6kcal0.3g1.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g41kcal2.8g4.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko10g20kcal1.4g2.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g196kcal13.5g20.2g6.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615