Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Grahamjauho 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g1.9g12kcal0.4g0.1g1g0.3g
Banaani, kuorittu 3.5g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g68kcal1.4g6.4g3.8g1g
Valittu annoskoko10g34kcal0.7g3.2g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.4g1.6g1g0.3g
Arvot/100g100g330kcal6.8g31.1g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844