Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g4.9g27kcal0.5g1.6g2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.9g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g3.8g23kcal0.8g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g112kcal2.6g4g9.6g0g
Valittu annoskoko11g56kcal1.3g2g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g28kcal0.7g1g2.4g0g
Arvot/100g100g530kcal12.3g18.9g45.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104