Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g2.2g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)2g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Appelsiinimehu, 2 dl0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g74kcal1.4g7.2g4.4g0g
Valittu annoskoko11g37kcal0.7g3.6g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.4g1.8g1.1g0g
Arvot/100g100g351kcal6.7g34.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576