Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g3.1g2.8kcal0g0.2g0.2g0.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g3.1g1.4kcal0g0.2g0g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g2.3g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g2g2.1kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g18kcal1.6g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal7.6g3.8g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961