Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1.8g6.3kcal0g0g0.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kukkakaali 3.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g23kcal0.8g0.2g2g0.4g
Valittu annoskoko11g12kcal0.4g0.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal3.8g1g9.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149