Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.3g22kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g3.2g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g61kcal2.6g8.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko11g30kcal1.3g4.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.7g2.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g289kcal12.4g41g8.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793