Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Keräkaali, 100g7.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Fondue, puolet paketista 220 g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g15kcal1.2g1g0.4g0.6g
Valittu annoskoko11g7kcal0.6g0.5g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.7g4.8g1.9g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116