Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.5g4.4kcal0.3g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g16kcal1.2g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g8kcal0.6g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.7g6.6g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470