Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Punaviini0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g14kcal1g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.5g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g65kcal4.6g2.8g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608