Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.9g9kcal0.8g0g0.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1.6g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1.6g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g38kcal2.2g2.6g2g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal1.1g1.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g179kcal10.4g12.3g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720