Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.9g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1.9g6.5kcal0.1g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g18kcal0.6g3g0.4g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.3g1.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal2.8g14.2g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145