Etikkainen kaalisalaatti

Raasta tai pilko kaali isoon astiaan ja sekoita joukkoon paprikasuikaleet.

Keitä kattilassa puoli litraa vettä ja sekoita joukkoon puoli desiä etikkaa, ruokalusikallinen öljyä, noin 3/4 dl sokeria ja mausteet.

Anna kiehua pieni hetki ja jätä neste jäähtymään.

Kaada jäähtynyt liemi salaatin joukkoon ja laita jääkääppiin maustumaan yön yli. Salaattia kannattaa välillä sekoittaa.

Salaatti säilyy hyvänä jääkaapissa useita päiviä!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Karin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Viinietikka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sokeri0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g7kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal0.9g5.7g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124649