Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Siirappi 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.4kcal0.1g0.1g0.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g85kcal0.4g13.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko11g43kcal0.2g6.7g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.1g3.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g401kcal1.9g63.2g16g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297