Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 1.2g4.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Rusina 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Aprikoosi, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukansiemen 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Mantelilastu (A la meira)0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g21kcal0.6g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g10kcal0.3g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g97kcal2.8g11.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997