TC Pollo al Limone y Ajillo

1. Leikkaa broileri suikaleiksi.

2. Silppua valkosipuli ja persilja
3. Paista broileria oliiviöljyssä kovalla lämmöllä noin 2 minuuttia
4. Lisää valkosipuli ja paprikajauhe ja paista kypsäksi.

5. Lisää sitruunamehu ja persilja.

6. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile salaatin tai keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee8.6g8.9kcal2g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Persilja0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g26kcal4g0.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal2g0.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal18.7g0.9g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447584