Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Atria kevyt jauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g30kcal2.6g1.6g1.2g0g
Valittu annoskoko11g15kcal1.3g0.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g141kcal12.3g7.5g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507