Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2.3g2.5kcal0.5g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1.2g2kcal0.1g0g0.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g22kcal1.6g0.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko11g11kcal0.8g0.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g105kcal7.5g1.9g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242315