Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto3.5g6.7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Katkarapu, rainbow4.4g4.4kcal1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g2.6g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g28kcal2.8g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g14kcal1.4g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g131kcal13.2g5.7g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265