Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g3.3g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g3.5g2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g14kcal1.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g65kcal5.6g3.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902