Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.4g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g17kcal1g1.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal4.6g7.4g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704