Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Broilerifilee, marinoimaton2.1g2.2kcal0.5g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g19kcal2.2g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko11g10kcal1.1g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.6g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g91kcal10.3g2.8g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555