Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g3.9g3.2kcal0.7g0g0g0g
Lohifilee 3.9g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g35kcal3g0.4g2g0g
Valittu annoskoko11g17kcal1.5g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.8g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g163kcal14.2g1.9g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855